Ca persoană fizică,  poţi susţine programele Asociaţiei Prietenii de langa tine astfel:

A. Făcând donaţii prin transfer bancar direct in contul organizației.
– o dată sau din când în când
– prin donarea unei sume fixe lunar, prin ordin de plată programat.

Denumire entitate nonprofit: Asociatia Prietenii de langa tine
Cod de identificare fiscală: 35152478
Cont bancar (IBAN): RO29CARP019001010543RO01 Patria Bank Sucursala Giurgiu


B. Direcţionând până la 2% din impozitul pe venit datorat statului către Asociatia Prietenii de langa tine,

Poți sprijini programele asociatiei Prietenii de langa tine fără nici un cost. Conform codului fiscal orice contribuabil poate direcționa 2% din impozitul pe venit plătit statului, către o organizație non-guvernamentală. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat.

Completează formularul și ulterior, depune-l sau trimite-l prin poștă, la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu până la data de 25 mai 2018:

  1. Completează formularul.
    a) Dacă ai obținut în anul 2016 numai venituri din salarii trebuie să completezi
    FORMULAR 230b) Dacă ai obținut în anul 2016 (și) venituri din alte surse în afara salariului (drepturi de autor, cabinet individual, PFA, cedarea folosinței bunurilor etc.) trebuie să completezi
    FORMULAR 200

    Trebuie completată rubrica datele de identificare (pct. I) și semnătura contribuabilului. Restul rubricilor nu sunt obligatorii pentru formulare tipizate de mai sus care au incluse deja datele organizației.

  2. Trimite formularul. 

Depuneți formularul direct sau trimiteți-l prin poștă cu scrisoare recomandată, la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu. Dacă agenda ta este foarte încărcată, contactează-ne  și împreună găsim cea mai bună soluție.


Donația ta va ajunge la mult mai mulți copii și tineri şi va susţine dezvoltarea durabilă a comunităților din România. Îţi mulţumim.